blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG prosteja
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
leopik



SimCity 5 - Slowak version
pridal leopik 14.7. 2006 o 12:45

Sim City  patryvo svojom zanre k najvetsiej spicke.Prakticky lepsi simulator budovania miest by sme asi len stazka hladali. Na jazyk sa mi sice dostavaju slova transport tycoon  ale v tomto ohlade by sa dalo hovorit o trochu niecom inom. Aj preto nejde zapriet ze Sim City ma za sebou velku historiu v ktorej si ziskala cele serie fanusikov . A pani z Maxis a EA su si toho velmi dobre vedomi.

Nejaku dobu sa skusalo ze su prace na 5 diele v plnom prude.Ale z utrob EA sa doposial na slnko sveta nic nedostalo. Az doteraz. Naraz sa na internete objavily hned dva obrazky. Sice su male  a ich kvalita nestoji za vela je to lepsie ako nic.

Jak je vidni konecne sa dockame v Sim City 5:The Revolution plneho 3D sveta!Ten uz bol slubeny v SC4 ale namiesto neho sa hrac zasa stretol s viacmenej statickou kamerou. Sen o prieletoch nad mestom sa rozplynul ako para nad hrncom a neostavalo nez dufat ze raz vyjde aj 5 diel .A  preca sa dockame!

Co vsetko sa na nas vobec chysta? Prednou zalezitostou samozrejme bude budovanie mesta a staranie sa o neho. Vdaka dokonalemu enginu sa bude dat tvorit  5x vetsie aglomerace ako tomu bolo do teraz. Takze by udajne namal byt problem postavit mensi New York.Mesta budu opet suzovane mnohymi pohromami - od tornada po pustne burky ( ano buda sa dat stavat aj blizko puste ) a snehovymi vetrami.

Starosta velkeho mesta to urcite nebude mat lahke. Musi sa starat o obyvatelov dane voda plyn elektryna... Mat pod svojim vedenim jeden velky gigant skratka znamena vela starosti.Autori nas ale ukludnuju.Vzhladom k rosiahlosti mapy vytvorili specialny revolucny system ktory nam dokaze do istej miery vypomahat.Inymi slovami ked naraz prepuknu 4 poziary vzdialene niekolko desiatok kilometrov od seba hasici na nich budu v zakladnom zlozeni poslani automaticky. Podobne to bude s drobnymi opravami ciest  vodovodnych potrubi elektryni apod.

A kedy SC5:The revolution vynde? Zevraj koncom roku 2006 alebo zaciatkom roku 2007.Do tej doby musime vydrzat .Samozrejme vas budem priebezne zasobovat novymi informaciami obrazkami a mozno aj videami
 
To su aspon nejake obrazky



Prístupov 1244
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
PHP
[ 20.7.2008] (príspevkov 0)
From prosteja.blog.sector.sk to http://w...
[ 25.3.2007] (príspevkov 0)
Choďte na mojú stránku
[ 19.11.2006] (príspevkov 0)
www.leopik.sk
[ 5.10.2006] (príspevkov 0)
www.leopik.sk
[ 5.10.2006] (príspevkov 0)
www.leopik.sk
[ 5.10.2006] (príspevkov 0)
www.leopik.sk
[ 5.10.2006] (príspevkov 0)
www.leopik.sk
[ 5.10.2006] (príspevkov 0)
Môj diar
[ 19.8.2006] (príspevkov 3)
cas
[ 19.8.2006] (príspevkov 0)