blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG prosteja
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
leopik



From prosteja.blog.sector.sk to http://www.leopik.sk/
pridal leopik 25.3. 2007 o 10:41

História:


Jedného pekného dňa keď som nemal čo robiť a len tak som chodil po internete som narazil na starý dobrý sector. Myslim že to bolo  14.7.2006  Vtedy som nevedel že sa tu dá urobiť vlastný blog. A tak som chodil po sectore a našiel som reklamu : urobte si vlastný blog. Tak som si ho urobil. Bolo to 11.7.2006 . Do 12.7.2006 som skúšal či funguje ale nefunkoval. Tak som sa na to vykašľal ale potom 14 to začalo fungovať. Bol som celý happy prvý článok bol v sekcii hry o SimCity 4. Potom som ešte niejaké tie články písal ale keď mi už došli nápadi o čom písať tak som začal kopírovať samé blbosti z iných stránok. Potom som napísal pár recenzií a potom som už sem nechodil. Bolo mi to aj divné pretože keď som tu prišiel boli tu tí istý ľudia ako aj keď som odišiel. A tak moja vášeň na sectore skončila.

História Leopik.sk:


Keď moja vášeň na sectore skončila tak mi napadlo : Urobím si vlastnú stránku. Zo začiatku to bolo dosť nereálne ale potom sa to aj stalo. Urobil som si vlastnú stránku http://www.leopik.sk/. Moja stránka sa prvý krát pustila do chodu v deň narodenín google. Potom na pár dní prestala fungovať ale to iba asi na tri dni a potom už bola v plnej prevádzke. Lenže ta moja stránka menila design asi každý týždeň  v prvých dvoch mesiacoch. Zo začiatku vyzerala moja stránka ( aj keď to nerád hovorím ) dosť trapne. No ale vrátim sa k úplným zažiatkom. Prvý dokument o tejto stránke niesol názov skuska.html . A to bola naozaj len skúška pretože som tam ešte len skúšal nové možnosti editoru s ktroými som sa nikdy pred tým nestretol. Po dlhšiej dobe som si trúfol urobiť prvú úvodnú stránku. Bolo tam iba 6 obrázkov z logom mojej stránky. Samozrejme že tie logá boli nakreslené v skicári a potom tam boli ešte 4 tlačítka. Mali odkazovať na podstránky Simcity 5 , 4 The sims 2 a The simpsons. Ako si už asi viete domyslieť, tie tlačítka boli ako stránka. Čiže 2 nefungovali tretie šlo ale veľa tam toho nebolo a tlačítko na SimCity išlo ( čo bol zázrak ). Keďže už asi viete že hru SimCity 4 milujem tak som prvú stránku urobil o SimCity 4. Ale tú stránku, som na tú dobu robil, veľmi dlho, a robil som ju poridane!!! Čo vtedy umňa nebolo zvykom. Mala 2 dizajny čo ani nikdy neboli uverejnené a ten 3 sa mi fakt podaril. Na amatéra to bola profesionálna stránka. Potom tá stránka fungovala len tak aby bola. V tej dobe to už vyzeralo že stránka sa uzavrie. Potom sa začali sťažovať aj ľudia že tam nič nepridávam jednoducho že sa o ňu nestarám. A vtedy to začalo. Vtedy som začal makať. Každý deň som pridával nové veci, odpovedal som na správi behom jednej hodiny proste som sa o návštevnikov staral ako o malé deti. To už som mal nový dizajn. Potom to niejak ochablo. Neodpovedal som na otázky behom hodiny ale behov 12 hodin a novinky som pridával až každý druhý deň...

Pokračovanie 1:


...Potom som niejako poľavil. Ale myslím že o tom som už písal. Neskôr ma už ten starý design začal aj akokeby štvať a začal som pracovať na novom. Ten design bol ( vlastne je ) podľa mňa super. Ešte nikdy som taký design nespravil. Potom sa to niejako pozastavilo ( ešte stále nieje dokončený ) a začal som sa  venovať tvorbe a učeniu PHP. Už viem napísať vlastný geustbook alebo počítadlo. No dúfam že si nájdem čas a sadnem si k tomu designu a dokončím ho.

Poučenie:


Keby som mal stránku na niejakom freehostingu tak by tu už dnes nebola pretože by ma k ňej nič neviazalo. Vtedy čo som ju chcel zrušiť ma asi držalo nad hladinou len to že som ju musel platiť. A to znamená že keď si chcete spraviť stránku tak ju nerobte na freehostinku ale radšej za ňu zaplate. A ešte niečo z vlastných skúseností. Najťachšie obdobie je asi tak 1-3 mesiac po štarte pretože tá vášeň, na robenie stránky skončí. Ale keď to obdobie prežijete tak vás už nebude viazať len 1 myšlienka ( platenie za stránku ) ale rovno 3.
1. Platenie za stránku
2. Predsa nezahodím rozbehnutú stránku
3. Ako by som sa asi cítil keby sa zrušila moja najobľúbenejšia stránka
Takže si zapamätajte:
Musíte prežiť prvé tri mesiace

To be continued...



Prístupov 2120
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
PHP
[ 20.7.2008] (príspevkov 0)
From prosteja.blog.sector.sk to http://w...
[ 25.3.2007] (príspevkov 0)
Choďte na mojú stránku
[ 19.11.2006] (príspevkov 0)
www.leopik.sk
[ 5.10.2006] (príspevkov 0)
www.leopik.sk
[ 5.10.2006] (príspevkov 0)
www.leopik.sk
[ 5.10.2006] (príspevkov 0)
www.leopik.sk
[ 5.10.2006] (príspevkov 0)
www.leopik.sk
[ 5.10.2006] (príspevkov 0)
Môj diar
[ 19.8.2006] (príspevkov 3)
cas
[ 19.8.2006] (príspevkov 0)